Friday, February 27, 2009

pelik tp benar...

wah..ari ni penuh ngan suspen la..

korang tau kn pasal raja lawak yg sedang berlangsung skunk kat saluran prima kat astro..huhuhu.. ni semua penangan my family semua tgk raja lawak...ni lyd nk komen sikit x tau lah korang setuju ke x ngan keputusan ari ni utk g final..huhuhuhu...



tp lyd mmg x puas ati ngan keputusan ari ni.....aduyai cam ne lah bdk kecik yg bernama amir tu leh masuk ke final lak..ish2..yg pelik nye... lawak yg dia wat tu x lawak..org x leh nk gelak..cam ne lah dia leh masuk final...tp x kisah lah..janji jihan masuk ke final...tp sian kat lnj..blh thn jgk lawak yg diaorg walaupn ade yg kurang..x cam bdk tu..nk gelak pn x tau kat ne...aduyai..susah tul...tp x per lah dh nasib dia kot...nasib baik je.....



ok lah..malas da nk ceta pasal raja lawak ni..lyd pn dh lama x wat renew kat blog ni kn..maybe ari ahad ke o jumaat minggu depan lyd akn renew..almaklumlah cuti sem ni..bnyk gak lah ceta nk d kongsi jd x terkejar utk luang kn masak nk tulis blog...ni pn just nk luah kn ke tidak puasan ati..ape2 pn...minggu dpn lyd akn try luang kn masa....

SAYONARA

1 comments:

fieza_eija on March 2, 2009 at 6:22 AM said...

erm memang pelik pun cik lyd cz ku tkezut la luahan ktidak puas ati ko power la hehhee :P nk th sbb pew :-? ;) sbb ny ku tkezut smjak bilo ko tgk rje lawak bkn kew ko mlsz hheehehe =))

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....