Wednesday, February 4, 2009



wah ari ni bosan giler....nape yek!!!



lps tu bnyk lah plk keje...aduyai...ish2...



yg x besh nye ari ni...ada lah plk bdk yg lyd x suke ada kat sini...bkn x suke..



dia tu suke berlagak sgt....lps tu membangga diri terlebih-lebih..mana org suke kn...



korang suke kalo org mcm tu (x kn).






aaa...ari ni plk lyd tunjuk kat korang gambar member kelas lyd...nk tgk x...heheheh...


dari kiri: farah, bh, taznim, ecah n put...yg x der dlm gambar ni farhana...


aaa..ni baru gambar bdk pompuan..nk tau ceta diaorg x...


farah------> dia baik, sweet tp dia dh x 1 kelas ngan kitaorg lg dh skunk...ish2...mst miss dia nnt...


bahiah----> o d kalangan kitaorg dia famous ngan nama bh...bh ni fames..sbb apa..dia suke wat lawak n kdg2 dia gagap tp best kwn ngan dia..caye lah..n dia sorang setiausaha yg sporting..


taznim----->heheheh..dia ni senior kitaorg...dia ni selalu kena buli ngan bh..hahaha..lawak kn..tp tu reality nye...n dia ni sorang yg touching...


ecah------> lyd prnh gaduh ngan dia...alah benda tu kecik je tp lyd terasa..tp so k lah..skunk dh settel dh...yg penting kita org still baik walaupn x rpt lg...aa..lupe lak..ecah ni..tegas org nye tp dia baik.....


put----> dia rapat ngan ecah...put ni dia suke mengelamun tp dia pnadai...tgk muke pn dh tau kn..hahahha..jgn marah put....


aaa....mesti korang pelik kn...sape lah mamat over ni...

ni adalah ilmar..naib presiden qs club..dia ni mmg over tp dia ok lah tp bnyk mulut sikit...hahahahaha

ok lah utk ari ni...esok2 kita sambung lagi n pengajaran utk ari ni yelah...

- hormat sesama sendiri..x kira yg senior o junior janji...

- kwn org yg kedua paling rapat ngan kita slps parent..jd jg lah ati kwn2 kita...jgn pikir diri sendiri...anggaplah kwn2 e2 adik beradik kita..

sayonara

2 comments:

hanafana on February 4, 2009 at 3:31 AM said...

oits...kite manee???nih nak touching nihh...

fieza_eija on March 3, 2009 at 6:09 AM said...

btul tu kene jga ati kwn tau..dak g x kamo x ska pun kene ska tau cik lyd hehehehe :P

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....