Thursday, March 12, 2009

LUAHAN PERASAAN

sebenarnye..lyd pn x tau nk tulis ape....
just sekadar nk memenuh kn ruang aje....skunk cuti sem pun dh abis...balik belajar...aduhai...sbnrnye bkn ape...sjk balik ke kolej ni..idup lyd dh mcm berpusing sikit...x taulah..keadaan dh mcm kelam kabut sikit...tp idup member2 lyd semua ok..lyd ni jelah yg berpusing...x tau nk ckp cam ne.....x ckp serba salah nk ckp pn serba salah.....korang pn mesti pening kn..apelah yg lyd ni nk ckp..hahaha...

tp yg pasti skunk ni lyd akn takut pada perasaan lyn and byg2 lyd....(hahah...byg2 pn leh takut ke..)..aduhai.. yelah sbb ni last year n last sem lyd...blh ke lyd bertahan lg...lyd takut akn stay kat kolej ni...takut sgt...kalo blh lyd nk graduate n then ambik degree kat luar negara....lyd x mo nk hampe kn mak ngan ayah lyd

dn yg pastinye lyd nk adik2 lyd jd kn lyd ni pendorong n pembakar semangat(bukan bakar obor...nonono slh tu..huhuhu)...bila lyd dh berjaya br lah lyd nk pikir masa nk couple o nk kawen ke...
mst korang x caye..lyd skunk x der yg istimewa lg..hahaha..umur dh 21 but tp x der boipren lg..aduhai...pelik2....kalo ada pn sekadar menjadi kwn n cube utk kenal diri dia lg lah...
korang agak2lah kn...cinta berasakn islam lg bagus ke o bercinta berdasarkn membuta tuli...(tolong bg komen sikit ye...) korang semua doa kn lah semuge lyd berjaya mengharungi dugaan yg seagak hebat ni....

SAYONARA

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....