Monday, April 13, 2009

junior n senior..

wassup my lalink.....
ari ni den nk storey morey about junior n senior....bukan ape..kebetulan in my house now have a junior....amboii...bukan ape...maybe dia dak baru lg kot tu sbb dia x tegur kot..tp x pew lah maybe dia segan tu...maybe after 1 week dia tegur lah kalo x dia..den yg start dulu..heheh right... ok lah kite lupe kn ttg senior n junior...

skunk ni nk tunjuk gambo my kucing2 kesygn hehehhe...



-----> ni gambar kucing yg first..nama dia komeng but tukar mr white o putih...
dia besh...bile owg mkn dpn dia...dia x usik pn tp leh wat muke bodoh je..ape nye kucing lah tp best...hahhaha



----> aaa..ni actually yg third..yg second gambar dia x der lah..maybe wktu tu dia kuar g jln2 kot...hehheh...yg third ni nama dia lolish...sbb ape...sbb dia suke gulung2 cam lolipop...lg pn kucing ni takut owg....ni ayah den ambik kek office dia...baru khamis lps ayah den ambik....kucing ni pelik sikit...dia x leh owg mojorit..kalo menjerit je dia terus lari...kalo pegang je dia mcm nk cakar2 owg..uuuuu..garang sungguh kucing ni...

ok lah kalo ada gambar kucing yg second tu nnt den update kan yo...
p/s sygi lah binatang kesayangan anda sbb dia yg bg rezeki kat korang cayeloh ckp den...hehehhe...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....