Thursday, April 23, 2009

keburukkan vs kebaikkan cik lydia

mmm..bukan utk membangga dan bkn utk membuka pekung d dada but ni semua just nk korang semua tahu about my tabiat...kuburukan of course lah semua org adew tp lydia nk semua tahu lagi about my self...especially org yg kwn ngan lydia...kebaikkn plk...tu lydia leh described sikit je yek..ape yg lyd leh pasan lyd ckp ape yg lyd x pasan lyd x leh ckp..jd sorry lah kalo korang baca n langsung x de kena mengena ngan diri lydia tu...im sorry!!!

kuburukkan

- susah nk maaf kn org kalo org tu susah nk maafkn org lain dn diri dia...
- kdg2 terkutuk org..x kisah lah org tu kat dpn ke o kat belakang lyd..huhuh..(buruk nye tabiat)
- suke ngada-ngada n gedik2..ni based pd my all member nyer describe lah..(mmm..i gedik ke..ouch)
- suke melari kn diri bile dh x suke kn org tu...( btllah kalo x suke...wat pe nk pandang lg kn)
- n lg satu.....ade owg kate say suke memperli org..huhuh..

ok lah cukuplah keburukan tu..buruk sgt kalo nk d tulis lagi...huuhu

kebaikan plk..heheheh..bnyk...(konon)

- mmm..maybe baik sgt ati...sampai terluke bnyk kali...
- pemurah
- suke senyum

tu je kot yg lydia rasa lah....tp just my prenz n org terdekt n btl2 phm lyd je kot leh described my personality "yg agak baik" tu..huuhuhu

ok lah lyd pn mls nk membebel lg sbb ari ni mood x seimbang...tetiba je rasa nk marah..tetiba je rasa nk nangis..yg pasti lyd x gilew lg..huhuhuhuh( women disorderlah)

mish all of memory wktu sk kat smkduma.. 5 MARIKH still in my memory....

bubye...SAYONARA..

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....