Sunday, May 17, 2009

kelangsungan hidup.

hai kwn2 ku....sorry lah tak selalu tulis blog now...a little bit busy lah...hehehhe kdg2 mls walaupun bnyk idea mencurah-curah. kalo korang nak tau...for da one week ni lyd asyik fikir je...nk tau apa yang lyd fikir...

....> andai idup manusia ni boleh dipusing kn kembali ke zaman kanak2 dulu mesti best kan..mula balik dengan benda2 baik je...mau belajar jadi anak yang solehah tapi apa nk wat waktu tu dh lama berlalu..lps tu nk belajar bersungguh-sungguh boleh pergi sekolah yang best n dpt member best2 tapi tetap waktu tak boleh diputar kembali... jadi apa yang boleh kita buat..teruskan kehidupan dan buat lebih baik untuk masa hadapan. bak kata orang 'kehidupan tak boleh dipatahkan kembali hanya yang tinggal berusaha lebih untuk menghadapi masa depan.." btl tak?...

....> kedua..minggu lepas (jumaat, sabtu n ahad lepas) lyd balik umah..best gilew...yelah mcm2 aktiviti boleh lyd buat..yang paling best teman kakak sepupu lyd g jumpe tunang dia..wawawa...tak besh nya lyd kena buli..huhuh..teruk gak lah sbb tunang kakak sepupuku bw member2 dia..ramai...diaorg main bowling n g karoke..wah besh gilew..lyd dpt karoke..aa nk tau ape yg tak besh nya lyd syik kena usik je ngan abg khairul (tunang kakak sepupu)...dia asyik pasang2 kn lyd ngan sorang abg tu..eee..tolong lah no for now...

...> ok tinggalkan ceta tu.. na mo ceta muak2 about love2 ni... ok sabtu lepas berakhirlah AKADEMI FANTASIA...ok bnyk gilew kontroversi kn...tapi komen lyd for da AF kali..its x boring dan its x der lah besh sgt..just biasa2 je...lyd tak rasa yang mlm sabtu lepas cam final sbb tak de yg gempak2 pun mcm AF-AF yang lps...boring gilew... nk tau sape juara dia...( kalo yang dh tau tu..senyap2 sudeh..)



-->(1) yup sape lagi..hafiz lah.. harap2 kerjayaan dia akan berkekalan..x mcm juara2 yang lain meriah seketika dn lenyap lepas itu....wish u luck....huhuhuh

...> mmm...skunk ni lyd busy sikit ngan study n group project n teridea lak nk wat novel..apa2 pn nnt lyd post ye novel tu..korang komenlah ye...maybe sebulan satu page..hahhaha..hujung bln nnt lyd post ye..hahah

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....