Sunday, July 11, 2010

CONTEST: Foto Couple Paling Hot By Nurul

Finally..congrats to me..MakCikLyd coz berjaya menyiapkan menatang CONTESTCOUPLEPALINGHOT ni...MakCik ni puas lah memujuk MrBuncit utk memasuki contest ni..but sorry lah MrBuncit..i always ingkar..heheh.ampun k..meh ler MakCik pendek kn ceta..MakCik pilih gmbr yg konon TERHOT ni sbb....hurrmmmm...x der reason pn sbb ape gmbr ni terpilih...hauhauahua...tapi MakCik rasa gmbr ni je yg TERCUTE lain posing2 ant semua...mn x nye..gmbr yg lain Masyallah..teruk bebonar upenye... and gambar ni juga editing yg paling simple MakCik pnh wat....hehehehe...

(<_o)v>
To MissPutPut yang berjaya menjebakkn MakCik dlm contest ni TAHNIAH kepada anda..gongxi2...heheh..To MissNurul lak...MakCik sj je nk memeriahkan anda nye contest..hope leh dpt adiah *blingbling*...kepada kengkawan yg nk join contest ni..MissNurul telah menetapkan CONDITIONANDTERM yg ketat(mn ade sj je tipu..syarat dia snng je)...

(*o*)/

a) Terbuka kepada readers Nurul. (DoNe)
b) Mesti jadi follower. (DoNe)
c) Buat entry dan letak picture berdua dengan pasangan. (DoNe)
d) Foto mesti menarik. (DoNe)
e) Link kan entri neh ke entry contest Nurul. Promote supaya dapat referrer tertinggi. (DoNe)
f) Promote banner contest. (DoNe)
g) Hadiah lumayan! Klik sini kalau nak tau!! (DoNe)
h) Setiap penyertaan bagi num acc Maybank atau CIMB ( CIMB -12360018483527) (DoNe)
i) Tarikh tutup 31 July, 12 tengah malam. (DoNe)

\(^o^)/

Photobucket
Contest dari MissNurul

(-.-)'

OKIES mari kite tgk gmbr TERHOT n TERSIMPLE

* Sila Double Klik untuk tumbesaran gmbr

V(O-o)V


-FIN-


3 comments:

Nurul chumel on July 12, 2010 at 5:12 AM said...

yezza..besh2..
hope i will give u present bling2 oke..
ahakz!
:)

Saya Adalah 'Cik Putput' on July 12, 2010 at 5:15 AM said...

hoyehhh!!
sudah pndai..
lepas nih aku akan tag ko masuk contest lagi..
kat side bar aku berlambak contest yg still ko boley join..
bersiap sedia la ko..

lyd on July 24, 2010 at 1:56 AM said...

Misz nurul....oyeh...hopez leh dpt..
Misz putput...sile lah mengtag..aku mmg x der keja ni...

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....