Sunday, July 11, 2010

First contest yg den nk masuk....

Glews u all...mak cik ni dh lah jrg bukak blog..tetiba..gedebuk..my prenz si mak cik put2 tu suruh mak cik ni masuk contest.. xleh thn lak tu..contest picas kapel paling hot..

uuu..mak cik ni hot ke...by the way..mak cik nk cube lah..uu..excited ni..first time mak cik masuk contest....wahh sile beri tunjuk ajar...hehehe...

tapi sblm tu mak cik nk ciap2 kn ape2 yg ptt bile dh siap baru wat penguman okies...



Photobucket

ni lah contest dia...

1 comments:

Saya Adalah 'Cik Putput' on July 11, 2010 at 6:10 AM said...

haaaa~ pat2 buat..nnt kat entry ko kne letak gak banner ni..pastu bila dah ciap..ko kne tinggalkan link ko kat comment tuan punya contest ni..so dgn cara tu br diew ley view foto couple ko..nnt kalo xpaham..ko tnye je aku k.. :) gud luck sayang!

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....