Saturday, July 24, 2010

Kesihatan CikNonaAsmah

Okies entry makcik kali ni agak memilukan hati...(cewah...) sorry lah last week makcik mmg busy jadi minggu ni makcik balun antar semua entry yang dah tertulis kat kepale otak makcik yang ramnye rendah ni..heheheh

(*_*)"

Dalam 2 o 3 hari yang lepas..mak makcik atau lebih dikenali sebagai CikNonaAsmah telah di masukkan ke hospital pada 12 tengahmalam...
Sebelum kejadian CikNonaAsmah menyuruhku mengurut belakangnya...makcik kan seorang anak yang bertauliah separuh baik dn separuh devil nih..huhuhu..telah mengurut belakangnya...Masyallah makcik tengok belakang badannya yang dekat dengan tangan tu dh bengkak sebelah...makcik urutlah perlahan...tapi makcik tak puas hati..makcik suruh lah CikNonaAsmah ni g ke hospital...
Kring...kring..kring!!!memekak betul tepon umah yang dh lapuk ni...sapelah yang tepon memalam buta ni..semua orang bukan dh masuk tido ke..tetiba MrKengah mengetuk pintu bilik makcik..mengatakan CikNonaAsmah telah di masukkan ke wad..terkejut makcik...bile lah plk CikNonaAsmah ni g sepital..hurmmm..mungkin PakJuranganZamani yang bawa dia kehospital tadi...

(-O-)Y

Makcik ape lagi siap2kan barang CikNonaAsmah n then cabut ke sepital..sampai je kat sana tgk darah CikNonaAsmah 200 lebih!!!

Jadi kepada member2 dan CikNona-CikNona semua jagalah kesihatan diri memasing sebelum terkena penyakit 3 serangkai ni..kalo x payah hidup!!!...jagalah pemakanan korang.

* MAJULAH KESIHATAN UNTUK NEGARA*

2 comments:

Anonymous said...

tula,..skrg nie mkn mcm2,..tu la nk mkn, pastu ni plak nak mkn,..
tgok mcm dlu,..benda pahit2 uat mknan harian,..ape ker sihat smpai umur 100 tahun,..
siap leh lari 500 meter berpagar ag tuh,..
hehehehee~

lyd on July 26, 2010 at 6:50 AM said...

tu lah psl...benda pahit skunk ne laku...benda sedap & berlemak gak laku..tu bdn semua rkyt malaysi makin bum2 mcm makcik ni...heheheh

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....