Wednesday, August 25, 2010

CONTEST: kad raya dan kenangan silam

psssttt..geng...sape nk join makcik masuk Contestkadraya&kenangansilam..moh ler...makcik sensorang je ni..seram sejuk lak..bukan ape..td masa jenjalan dr blog ke blog lah kn..tetiba je makcik terjumpa owner ni buat contest psl kad raya...blh lah join kn..x do koje ni....

hurmm ape ceta dia yekk..(ceh td berkobar-kobar nk menulis..skunk 1 haram kejadah pn aku lupe..hahahahak)
ok ceta dia mcm ni...pd zaman dolu kala...makcik pn x ingat tp semestinye berlaku time makcik belajar time sekolah menengah dulu...kn bile time2 raya kn..sibuklah nk antar kad raya..almaklumlah konon nyer bile kite dpt kad raya ade lah peminat..(konon)..kalo korang nak tahu pn..masa dulu handset zaman2 kiteorg dulu bkn senang nk dpt..makbapak kata"ko nk wat pe pakai nset..lom abis sekolah lg..dh abis nnt beli lah"...tp kn dlm beriya-iya lah mengepost dn menerima kad raya neh...adelah kwn makcik tu nama dia MissRozita a.k.a g-bot...dia ni makcik selalu bg special kad kat dia..ialah kwn baik dr sekolah rendah di katakan..
lepas sehari dia dpt kad raya dr makcik...dia pn tegur..."weiii ko bg kad raya ke ko bg kad selamat ari jadi.." aaa sudah..aku salah bg ke?...bile tgk2 balik ialah...ni kad ari jd...yg lebih malang lagi..tu kad ari jd X-boyfi makcik bg kat makcik...alahai...kantoi....mcm ne leh tersalah masukkn ni...ni mesti kes meja selerak time wat semua kad2 tu...ape lg kecoh ar 1 kelas..aduh malu siot....
jd moral op de story iolah...kemaskan meja n asing kn benda yg kite x guna...(huhuhu lawak glew ingat balik psl kisah ni..)

4 comments:

Asyraf Hamasaki on August 25, 2010 at 7:30 AM said...

Terima kasih kerana sudi menyertai ;-)
Penyertaan di terima
Kod peserta adalah 004
sila hantarkan alamat rumah * utk penghantaran kad raya *
di Email adress
asyrafhamasaki@gmail.com

sumpit on August 30, 2010 at 12:29 AM said...

kisah raya

Peh menarik ni.. nak join jugak la

sumpit on August 30, 2010 at 2:34 AM said...

aku pun join gak

kisah kad raya

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD on August 30, 2010 at 5:25 AM said...

moh2 join..sementara cik abe asyraf ni membukak contest2 dia hehehe...

nota d mataku: mlm ni kebanyakkn contest makcik masuk akn tmt tempoh..hauhauhuahu...

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....