Wednesday, August 4, 2010

CONTEST:Unni Love Oppa

hehehhe..nmpk sgt makcik x der keje...yelah...dr makcik buang masa yg dh bnyk terbuang dn membiarkan telinga ku berdarah mendengar CikNonaAsmah & JuraganZamani membising...sekurang-kurangnye makcik wat keje berpaedah...betoi x...hehehe

okies2 kalo ni contest dia lain sikit..yelah sll nye contest tu mst ade kaitan ngan diri kitew kn...BUT kali ni contest berkaitan ngan ownerz blog tu sendri..hahaha..makcik sj je nk masuk...almaklumlah makcik pn bakal nk sambut anniversary yg 1st gak ngan MrBuncit..jd makcik nk support org yg sebatch ngan makcik yg sambut ulang thn yg pertama....

k lah dr makcik melalut meh ler makcik tolong merosakkan/mengedit gmbr owner contest ni...heheheh

CONTESTOPPADANUNNI ini telah dianjur kan oleh CikAein


gmbr yg makcik pilih adelah:

sile klik gmbr utk tumbesarnnye
makcik just edit sikit2 je...sbb gmbr ni dh sweet...ehhehe


lirik lagu yg makcik pilih ialah:(drumroll).....

lagu: RUPANYA KITA SERUPA
penyanyi: SITI NURHALIZA

tersenyum melihat gambarmu
di jendela bawah lengkung bulan itu
yang berkata kau jua rindu

aku menanti tiba hari
berdua kita kembali
melihat angkasa yang berkata-kata


kucinta kusayang
aku rindu
rupanya kita serupa

kau cinta kau sayang
kau pun rindu
rupanya kita serupa

bila terkena cahaya
bulan menerangi
kejiwa diriku
pesanan luahan cinta kamu

ingin ku temui kamu
kembali ke pangkuanku
melihat angkasa
seperti waktu-waktu yang dulu

dah kusayang dah kucinta
dan sudah ku rindu kamu

dimana kita berdua
bersama barasmara
ke akhir nyata
selamanya....

HAPPY ANNIVERSARY 1ST..hope korang appy 2gather..jgn gadh2 sll..hehhe

term&condition nyer kalo korang nk join snng je:

a) korang mstlah ada blog sendiri & jd follower www. aeinvircute.blogspot.com & warganegara Malaysia (done)

b) pilih salah 1 gmbr yg CikAein sediakan kat blog dia k... (done)

c)sediakan 1 entry bertajuk "oppa&unni"

d) kandungan entry mstlah ltk (wajib) serangkap lirik lagu (done)

e) ltk kn banner kat sidebar korang!!!

f) ltk link entry korang kat entry blog CikAein k...

g) adiah2 yg ditawarkan korang leh tgk sendiri kat blog CikAien..(sgt lumayan ***bling bling***)

h) tarikh tutup pd 14/8/2010 (minggu dpn ari sabtu)

gudluck u alll...

-FIN-


3 comments:

aein on August 4, 2010 at 9:58 PM said...

wa...tenkiu2x....approve sudah..hehehe..

lyd on August 4, 2010 at 10:14 PM said...

yesh2..tq CikAein..hehehe

aein on August 4, 2010 at 10:26 PM said...
This comment has been removed by the author.
 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....