Tuesday, August 3, 2010

Nk mandi!!!!!

nak mandi!!! nak mandi!!!!
nape lah bile bersemangat nak mandi pagi awal2 mst terbantut nye.....
wawawawa...nape gak lah time2 ni x der air..

nak tau..makcik ngan semangatnye ari ni bgn awal kul 8 a.m..(pergghh awal ke? sll nye lmbt glew bgn...ank dara ape lah ni...heheh) ni disbbkn MrBuncit mengejutkan makcik pagi2..

yg menanmbahkan sweet/bengang makcik pagi ni yelah...bile dia col n kata.."yunk i love u...i miss u"... uittt cam pelik je ni...makcik pn tny dia "uikkk..salah ape ko wat pagi2 ni ngan aku"(pergghh garang glew)... lps tu dia gelak2 lak...aaaa..makcik confirm dia ade wat salah ni..tetiba je..."abg g fortune!!"...makcik dh agak dh..kelab dangdut tu juga lah yg dia g....alahai ape lah balaks makcik ni..g lah kelab org muda ke..ni kelab dangdut yg penuh org tua tu juga dia g...(marah ni...makcik suruh g surau dia g dangdut!!!!)

x perlah nk wat cam ne lak ye kn...dia dh pegi dh pn...blh bg nasihat je...alahai korang ni.....

berbalik pada ceta nak mandi...bile makcik bukak paip air je..air x der...mcm mn makcik x marah..dh lah sakit pewot..nk mandi pn x blh..abis ni cam ne nk g psr ni...

dh lah smlm time makcik nk mandi kena sabotaj...tgh2 shampoo rambut air leh x der...ape lg menjeritlah makcik dlm bilik air tu...upenye CikNonaAsmah g tutup meter air....adeh..dia ingat x der org mandi....sadis tul!!..

k lah makcik nk g check ade air ke x?....bye u all

-FIN-

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....