Wednesday, October 13, 2010

cuti berblog + konvo= terima kasih kolejku

oyeah2 lagi 3 ari tuk convo..
x sabar nk jumpe kengkawan yg dh lama x jumpe..
x kirelah dr cos QS, CE, EE, ME & BIS...
cos yg lain makcik x der memberler... ehhehe..

maknanyer..berita baik dn buruk tuk korang...
sbb makcik akn start cuti berblogging & walking2 besok..
jd x dptlah korang nk membaca hasil tulisan yg merapu + meraban ni..
and x dpt lah makcik nk tolong korang tambah duit dapur utk 3 ari ni...

besok dr pagi bw ke petang makcik akn melepak kat kolej ambik jubah yg bernilai RM300 (mahal ooo kena byr ngan kolej)..
n then mcm biasalah kn...
makcik akn melepak pulak g Port Dickson/JJ sban 2 ( cuci mata+ karok2)

sabtu pulak maybe g TS/Mid Valley (ni tuk member2 yg dtg dr jauh)..

ahad pulak time to berkenduri kendara konvo...
yg hanya blh dihadiri 2 org family jew RM 300 hinggit tuk 2 org (mahal2)..
jd pada sedara mara yg berkuyun-kuyun/berduyun-duyun....
sile lah tunggu dekat luar dn bw bekal sendiri...
hehehehe...

but...mahal mcm mn pn ko..disebabkan sekali seumur idup jew aku berkorban ape sj sebelum aku memulakan journey utk sambung degree...

apepn..

TERIMA KASIH KOLEJ LAGENDA under ITP (INSTITUTE TEKNOLOGI PERTAMA)



proud to be one of your student...(kalo nk tau psl kolej ni klik logo tuh yer...)

k nnt makcik update all of xtiviti spjg makcik cuti k...

muah2 to u all gerenti rindu ah sama korang...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....