Saturday, February 19, 2011

SGT JELES!!!!

jeles!!!..jeles!!!...JELES!!!

waaaahhh knp dgn aku ni....x memesal jekn...
ahhahah...

korang tau x?...td aku g lah jenjalan ke blog2 yg aku berminat nk tgk...
kebetulan ade 1 blog ni msk kat shoutbox aku..
dia kata dh add aku..
nevermind aku ucapkan terima kasih...
tp aku x prnh pn nk jengok blog tuh...sbb aku busy!!!..
asal aku nk g menjengok je...mcm2 hal der...
dn ari ni dn di pagi ari ni plk lah kn aku lapang..
aku go through lah ke blog dia...

blog dia biasa2 je...x der ape yg heavy..light je mcm blog aku dn korang..
ceta psl hal idup masing..
tp yg paling aku jeles bile aku tgk widget2 dia..
waaaa..knp kn???

sll org akn jeles dgn template yg chumel2 n sbgnyer..
tp aku jeles bile dia ltk widget dia dh makin kurus...

yelahkorang bygkn yer...bln 1 berat dia 70 something...
n then masuk bln 2 berat dia dh 60 something..
wat de lah kn...ini membuatkn aku berkobar-kobar nk kuwus balik ni..

OOOOOHHHHH SGT JELES...SUMPAH JELES!!!...

x per akn ku usahakan berat ku yg dh nk masuk 70kg ni ke 60kg....


0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....