Saturday, May 23, 2009

imbas kembali

yuhuuu..my prenz...nk tny ni...korang windu tak pengalaman waktu kat sekolah rendah o menengah..(pada yang dh abis belajar je..) den windu gilo deh....

bukan apa...td doklah berborak ngan bh n put pasal masa silam wktu kitaorg sekolah2 dulu..besh gilew...mcm2 kisah kuar..kisah sedih, nakal, lawak n happening...bila kenang2 kn balik apa ygn kita wat ada timbal baliknya..kalo waktu sekolah perangai cam setan sikit tp skunk mcm dh bertoubatlahkn..heheh...

korang nk tau peristiwa yg paling sedih den ado wktu sokolah....mmm....x der kot..heheh..sbb semua dh jd kenangan yg besh...hahaha... aaa..yg nakal lak wktu tu usik2 member...satu2 kn org kekekke....(leh jd telangkai ni)... n paling nakal sekali..heheh..curah air kn member lelaki..hahah..ingat lagi nama bdk tu rusdi..e2 jht ke nakal ye???mmm... n lawak n happeningmmm..bnyk sgt lah.. tp yg best wktu lyd sekolah dulu kitaorg sehati sejiwa...kalo sorang gaduh kitaorg one class akn backup..walhal mmg slh dak kelas kitaorg pun hahaha...setan tul kitaorg ni..hahah..n kenangan terindah sekali ape je pertandingan yg kelas kitaorg masuk dr form 4 until form 5 mst dpt juara..kelas kitaorg selalu jd contoh kelas kerjasama terbaiklah..hhuhu..(yelah mana x nya..bdk gengster,bdk baik n bdk gila2..semua ada dlm kelas tu)...

paling sedih sekali wktu nk berpisah ngan diaorg...sob sob2 sedihnye...windu korang....

btllah kn...kadang2 apa yang kita fikir tak best dn menyakitkan..itulah sebenarnya kenangan yg paling manis..sbb dr kenangan kita belajar kesilapan untuk mematang kn diri...

bila fikir balik..attitude wktu kita sekolah menengah dulu kita cam bdk2..apa yg kita wat mst btl..apa yg kita ckp semua btllah...nk juga menang tp bila fikir2 bali..ee..segannya..nape sikap aku cam tu...tp alhamdulilah ar..perangai den dh x mcm tu...korang cam ne plk...perangai still cam sekolah dulu ke? kalo masih cam dulu ubahlah..kalo yg buruk tu ubah kepada yg baik..kalo dh baik tu...jd kn dia lebih sempurna...

well apa2 pun korang semua mst ada memory besh kn...tipulah x der..kalo x der korang mesti x kn pergi reunion kan...hahah...

pesanan lyd adalah..kwn tu dtg dn pergi dn yang tinggal hanya kenangan...simpan lah ia elok2 sbb kita takkan dpt benda yg sama untuk kali kedua...

DA BESH MEMORY OF SMKDUMA..LOVE U ALL... 4 SARJANA N 5 MARIKH...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....