Monday, June 8, 2009

countdown 5

yup2..akhirnya dh countdown yg ke lima...2 hari kn lyd x masuk sini...yalah..nk wat cam ne 2 ari cuti ma...tp ade je aktiviti selama 2 ari tu tp na mo tulis lah sbb kali ni nk tulis pasal countdown berapa ari je duk kolej ni ngan member2 1 batch...lps ni maybe tinggal lyd sorang je sbb lyd je yg praktikal kat n9 ni..mmmm..cedih..:(

ok lah meh keta ceta aktiviti ari ni

21 days to go...

ok ari ni isnin right...gilew busy lah..dn ari ni mmg mcm sengal ubi kayu tull..adeh nk tau ape yg berlaku ari ni....

---> alkisah pak belalang ( apelah yg d rapukn ni)...mcm ni..den ngan membo2 den g kursus kek poli shah alam...wktu dlm perjlnan ni..gilew bnyk jln yg berliku..marilah melihat aktiviti adventure kiter org...

1) keta rosak d tgh2 perjlnan...bukan salah driver ye tp slh keta yg mati tetiba n then x leh start....bukan ke mcm hampeh kelapa je kn....aduyai kalo tepi jln tu cam leh lah kontrol malu tp ni tgh2 ma..tp x per keta tu pn mmg lah dh nk jahanam je...tambah2 lagi kalo kiteorg dpt..mana x nya..masing2 power dlm keta auto tetiba dpt keta manual..semua tercenggang..nasib baik ada akma yg menjadi superheroin kami...hahah..



--> gambar dlm keta..wktu ni semua org dh keluar keta nk tgk ape yg berlaku..huhuhu...



--> time ni mmg x der keja..sj je tangkap gambar ni...

at last berjaya jg start kn keta ni walaupn kite lmbt sampai kat tmpt kursus ni...huhuh...segan deh..pttnye kite org dtg awal..sengal sey....trimas pada 3 org pakcik2 yg jd superhero kiteorg ari ni...(heheh..peace)

2) ok ni ceta bila dh sampai poli shah alam..ni pn alkisah jg...masing2 kelam kabut deh mencari dewan kejuruteraan awam...wawawa...sesat ke?.. x der lah actually kiteorg park keta pny lah jauh..lps tu nk jln kaki ke dewan tu mmg jauh gilew2 yelah..sampai dlm perjlnan balik tu kasut farah leh putus...hahah....(jgn marah farah)..




--> ok ni lah nota yg kiteorg dpt utk krusus ni...

3) mst dr td korang tertanya..kursus ape lah bdk lyd ni pergi kn..ni sebenarnye kursus management just utk bdk poli shah alam bdk ce tp kn kiteorg kn suka menyelit...biasalah d sbb kn perangai kiteorg ni lah..kiteorg dpt extra ilmu sikitlah dr org yg x pergi kn..



--> mkn time...time ni kiteorg duk lepak ngan bdk2 poli...




--> cam biasa den tetap ade...(akma n lyd)..minum air je sbb dh kenyang wktu ni.



--> this time sblm sesi kedua start...benda ni just d buat dlm kelas..huhuh..(akhirnya ku fhm perasaan pak we ku yg suke mengadu pasal kelas dia kat poli...heheh tp bnyk imbas nostalgia kiteorg sbb cam sk)



--> khusyuknye put tgk kertas iso tu..



--> ni time nk balik kot..kemas2 dh..farah2 x sabar2 nk balik..hehehhe

4) kalo korang nk tau..time balik pn kite org hadapi prob yg sama gak..adeh..nasib baik lah sempat smpi...kalo korang nk tau x yah lah nk sewa2 keta ni...kalo korang dh terdesak pn korang pilih lah keta sewa yg terjamin sikit ok..nasihat ni tau...

p/s = keta tu x leh g tau sape nye pemilik....kalo nk tau gak pm my ym lah..hahah...
ok cukup takat ari ni..skunk lyd nk sibuk balik wat gp...adeh...

bubye, SAYONARA...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....