Tuesday, June 9, 2009

countdown 6

yuhuuu,,my frenz2....ari ni nyaris lupe nk write blog tp x da der story..kalo ade pn semua yg x beshh..nk tau ape...


20 hari lagi...

--> 1) ari ni bgn lmbt..pttnye kelas kul 8 tp lyd terbgn kul 8.10 minit...dn yg x leh blah member2 lyd pn terlajak tido...bh, put n fana..mengalami nasib yg sama ngan lyd..huhuh..pnt sgt kot sbb ari sblm ni kn kena tolak keta..nk tau story tu baca lah blog yg lps...

--> 2) pejam celik n pejam celik2...akhirnya tinggal 3 ari je lg nk present ( 2 ari)...adeh berdebar x yah ceta lah...masing2 keje x ciap lg...cam ne lah ni..nasib baik lah just tinngal chapter 5...x per akn ku daya kn utk abis kn pagi besok...(p/s for ilmar jika kamu baca = aku nk ko nyer chapter deh....aku just nk ambik isi penting nk wat conclusion ni!!!)

--> 3) aaaa..lupe nk ckp ari ni selain lmbt dtg ke kelas..masing2 semua mood zero2 point zero...hmmm..pressure gp kot....tp kalo kite org badmood tu ade gak lah logik tp kn..lecturer kiteowg pn badmood gak upenya...sape lg miss H...maybe dia badmood ngan kiteowg sbb x dtg kelas pagi kot...heheh ( badmood sebb kiteorg)...maap kn kami miss...

k lah kalo ade lagi aktiviti yg menyakit jiwa akn ku posting kpd kamu2 semua...(badmood) (peace)...

bubye SAYONARA

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....