Thursday, August 6, 2009

gilew banyak kejadian

aiiiiihaaaaaaa korang....

minggu ni seems like roller coster lah..dah 2 3 ari lyd kena ganti seorang penyelia kat sini sbb dia nak kawen jd dia cuti lah...gilew bnyk kesilapan lyd wat tp x per i learn from the mistake. alah bosh pn sporting sikit...sikit je tau..x banyak..pening kepala... nak tau sbb apew...actually kesalahan yang pertama yg lyd wat minggu ni adalah salah ambik fail for da bosh.tp x per its ok..blh d btlkn...ok yg kedua..lyd kena antar claim pd seorang yg bernama TA, ok thats settel bile dh jumpe dia.. tapi malang nye dia kata tmpt sy disalah cop kn..what the heck going on!! n then dia kata u print balik semula...argghhh damn! kena wat balik n then kena antar balik..dh lah jauh tmpt duk TA ni..konon..alasan je ni..bkn jauh pn tmpt duk TA tu sebelah blok je..ehheheh...

okies..kesalahan yg ketiga adalah berlaku pada ari ni..di mana spttnye setiap surat yang keluar masuk utk bosh dimasukkan di dlm box but i do wrong again..i know...sbb cam ne tau slh...aaaaaa....tgh i duk busy..konon...sbnrnye tgh melayari tenet..tepon pn bunyi..tutututut...aisehmen kaco tullah tepon ni..jd den pn angkat lah..tiba2 i dgr satu sore.."lydia td u ltk surat keluar masuk dkt mn!" bosh, n then den pn ngan tak tau malu n confident thp babeng pn ckp lah...dekat atas rak tu...lps tu my bosh ckp mcm ni " kalo u ltk c 2 sape nk bace!!" erk kan dh kena kali ini tiada maaf bg mu...wawawawa..ape g gua g lah bilik my bosh n ambik balik surat tu n ltk pd box yg septtnye...n lyd as bdk praktikal ape g mintak maaf jelah....

wawawawa..again i do wrong...nape lah my bosh ni tepon time aku tgh khusyuk wat benda lain...wa kn den dh kata mst kena tegur.lastly aku rasa mcm nk bunuh je diri kejap..huhuhuh...cedih nya...

hope lps ni jgn lah ade silap lagi..i hate mistake but mistake make my day being perfect right...k lah ni je luahan perasaan..

bubye...SAYONARA...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....