Monday, August 17, 2009

lalilatalitamplom

yuuhuuuuu my lalink all...

ya Allah...sgt lah terborink ni...ari ni last lyd ambik alih tugas sebagai juruteknik. besok juruteknik yang bertanggungjawab akn balik bertugas slps cuti honeymoon....

senok kn kalo org dh kawen...ada member nk borak2..hmmmm..yeke..heheh..

ok kite tinggal kn bab kawen.. bukan ape makcik ni lom kawen jadi tak tau apelah yang best sgt pasal kawen ni..

setiap kali lyd imbas kenangan dulu..lyd mesti terimbas segala pengalaman dr kecil sampai lah skunk..kalo bab cinta jgn ckp lah..perit siot... ade yg lyd tinggal kn diaorg..ade yg diaorang tinggalkan lyd..heheh...alah biasalah lumrah hidupkn..berputar kembali..adatlah tu..

korang pernah terfikir tak yg korang akan terindu kembali seseorang yang pernah wat anda marah tahap gunung berapi nye?..kalo korang tny lyd..mmg lyd ada rindu seseorang tapi mungkin rindu lyd takkan terubat kot..sbb org yg lyd rindu tu dh tak tau kat mn dia tinggal...bumi ni mungkin kecil..dn sesetengah org kata kite mungkin kan jumpe balik org tu..tapi lyd rasa lyd takkan jumpe dia dh..yelah sedang kn kwn sk lyd dulu pun lyd dh tak jumpe ini kn pulak org tukan...

bukan ape..kalo lyd jumpe dia lyd just nk say hai je n minta maaf...kesalahan yg dia buat tu pun maybe dr kesilapan lyd gak kot...tapi so k..lah makin di cerita makin bnyk plk yg diimbas dalam memori chip ni..kalo blh nk buang je segala memori ni...

pada semua orang yg lyd pernah lukakn ati n perasaan ni...sorry lah lyd bukan sengaja tapi bak kata satu seorang manusia yg pernah kite knl...Allah memperknlkn kite pada manusia lain supaya dapat mempelajari dan membahagiaknye.. dn Allah pisah kn kite dengan orang terdahulu kerana untuk kita membahagiakan orang lain pulak..

fikir2 kn dn renung2 kn...

bubye...SAYONARA...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....