Monday, August 24, 2009

selamat berpusa

welll hai geng salam ramadan..

cam ne pose korang yg dh masuk ari k 3ni...penuh x..arap2 penuh ye..kalo yg pompuan tu x leh penuh its ok..almaklumlah tuhan syg lebih...ikut dialog upin ipin...

cerita pasal pose ni kn..ari tu ada ceramah dkt tmpt practikal lyd..mmg best..lupe lak nama ustaz tu tp dia famous gak lah..ustaz ni selalu masuk tv1 n dia selalu gak kuar radio..dia ustaz india muslim...gerenti korang kenal kalo lyd tunjuk gambar tapi gambar akan lyd attached minggu dpn ye k my frenz...

motivation yg telah ustaz tu sampaikan tu adalah:

1. kalo bulan pose ni try lah pose penuh especially pd lelaki ni semua..x der istilash datang bulan dan juga mengandung..hehehe
2. jaga segala pancaindera, terutamanya teliga,mulut dan mata...
3. pada yg tak pose tu sila2 lah mkn d tempat yg tertutup..(pada yg pompuan k!)
4. harap2 d bulan pose ni dlm khatam al-quran dn beribadat...

harap2 kite semua leh tunaik kn...

ok, sedar tak sedar skunk ni dh nak penghujung bulan 8..kejap je kn tapi ada gak yg rasa lama..heheh...sapelah fikir tu...jeng2..

lyd nk wish selamat ari merdeka..hargai bangsa kita...bersatu kita teguh bercerai 1 malaysia roboh...

fikir2 renung2kn..

bubye...SAYONARA..

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....