Wednesday, September 23, 2009

SELAMAT HARI RAYA

wah..beraya sudah kite....dpt tak duit raye..hehehe..den still dpt lagi walaupun umur den dh tuttttt..hehehhe....almaklumlah kalo korang still nk dpt duit raya korang belajar lah lagi..hehehhe...

beraya kali ni sonok x....jgn jd cam den...sonok2 tapi dlm ati..tuhan je tau...den ade prob sikit..bukan ngan family tapi ngan org lain (bf)....susah tul idup kan...ku pikir ku bujang tapi dh ade berpunya ni susah tul..jadi korang2 semua kalo nk membujang jgn cr pasal plk yek..g cr bf...

okies lupe kn kisah tu...kirenye ambik yg jernih buang yg keruh k...skunk ni lyd tak sabar nak tunggu abis practical...doakan practical lyd berjalan ngan lancar k....tinggal lagi sebulan je...

untuk korang semua..kalo lyd ada salah n silap n terkasar bahasa sewaktu n ketika menulis blog ni ataupun time berborak ngan korang..lyd nak mintak maaf dari ujung rambut sampailah ujung kaki...dr zahir hinggalah ke batin..okies...sayang korang semua...

MUAH2....SAYONARA....

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....