Sunday, October 18, 2009

ahli baru

olah lalink...korang wat pe...aaa..tgh settel kn asgmnt..ish2...cpt siapkan....

wah..lg 1 minggu je lagi utk abis praktikal kat sini..hehhehe...wah menghitung ari ni...ya allah x sbr nye tp sedihnye...

alamak lyd kat sini nk ceta psl ahli baru dlm my family tp lupelah nk upload gambar dia kat dlm my lappy..adeh...x per2 esok lyd upload picas dia ye...

org br dlm my family tu nama dia mohd radzi aidil...panggil dia radzi...
comel sgt..dia anak angkat mak teh ku...wah...sabtu lps br kenduri cukur jambul dia...kiteorg kat umah tu panggil dia radzi...yg besh nye radzi ni dia x bnyk songeh...so comel sgt...sbnrnye bnyk gak ahli baru dlm family kiteorg thn ni...thn dpn pn akn bertmbh lg...

kalo seingat lyd lama gak dh umah kiteowg x kenduri...dh 5 thn x kenduri..last sekali kenduri masa adik saudara lyd yg bernama mohd farish najmi berusia 1 bln..kenduri cukur jambul...nmpknye dlm 5 thn akn dtg start baliklah kenduri kat umah ni...heheheh...mcm besh..x sbr nk wait my kakak saudara kawen thn dpn...

okies lah korang..nnt mlm ke o besok akn dtg..lyd upload lah ye gambar radzi...skunk ni x sempat sbb bnyk gambar ada kat my cousin...

c ya... BUBYE.. SAYONARA...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....