Monday, July 26, 2010

AKU dah TUA

aaa...jgn terkejut..makcik mmg sedar makcik ni dh dewasa..tapi x der lah tua sgt..makcik baru berusia 20an ++ sikit tau!!..kalo korang nak tau korang baca lah lagi ye...

lawak sey...okies ari ni tgn makcik gatal nak buat 2 entry..hahaha..
bukan ape...korang nk tau ape yang lawaknye..sambil makcik blogwalking untuk cari sape nye blog yg terBEST + yg terBAIK untuk makcik jadikan SHARING dengan member2.. makcik terjumpe lah satu blog ni yang bagi link untuk melihat muka kita masa tua...blog bdk yg bg link ni nama dia SHEERA'S
wah..dgn semangat yg waja..makcik pn mencuba lah link ni http://in20years.com/..pergggh..mmg lawak dn upe macam org lain sey...korang nk tgk..jap ye...


kalo korang x puas tgk..korang blh membsrkan gmbr ini dgn 1 klikkan sj..heheheh

macam mat saleh celup pn ade gak...hurmmm....

korang pn tau kan...kalo dah dpt benda2 mcm ni makcik bukan cuba utk diri sendiri je tetapi x ketinggalan utk Mr.Buncit gak..hehehhe..x caye???...aaaa..korang tgk lah sendiri...

sila klik utk tumbesaran gmbr...

hehehehhe..jht tul makcik ni...perghh..dh tua2 pn nk stylish gak..caya lah Mr.Buncit....

kalo korang nk cube...korang klik lah link ni...http://in20years.com

-FIN-

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....