Tuesday, July 27, 2010

Di tag

di suatu tengah ari yang sgt melapar kan makcik dan membusy kan makcik dgn blog..fb..mail yang berkatun2 kena baca n reply...tetiba makcik ternmpk suatu posting yang menarik kat shoutbox makcik...

wow..CikPutPut meninggalkan jejaknye dgn msj yg berbunyi:

cik putput wei..nnt dtg blog aku..ko amek award2 kat entry blog aku tuh tau..

wah peluang keemasan ni..sape lah nk bg makcik award..award paling last makcik dapat pn masa TADIKA..wah sadisnyer...ooo....nebermind..dgn ati yg gumbirenye mak cik pun masuk lah ke blog CikPutPut yg cumel tu...wawawaw..bnyknye entry...kat mn makcik nak cari ni...hurmmm????..

makcik pn tnp

malu2...

segan silu makcik pn bertny pd CikPutPut

lyd pengkomplen " mn nye put x jumpe lah..."

dan CikPutPut membalasnye

cik putput haaa~ aku dah letak link award kat tepi cupcakes tuh..sila la tgk n amek maner yg berkenan dihati

ooooyeeee!!!!...snng lah keje makcik nk mengambil award....dn gile bnyk gak lah dia mengeTAG makcik ni... TQ CikPutPut

tapi disebabkan makcik ni busy lah kononnyer...maka dsbbkn itu mak cik akan mengambil AWARD pd ari ini..jd kalo korang pn nk n diTAG.. xper2..ambik ler nnt yer....x kisah lah kalo korang follow makcik ni pivate o general...makcik akn tag korang.. (O.-)V


-FIN-


0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....