Sunday, August 15, 2010

4 ari yg kelam

korang...korang pernah jatuh cinta x?....korang pnh di kecewa x?...sakit x ati korang bile cinta tu dh x der?...korang...mcm mn yek rasa sakit ditinggalkan dgn sakit dipisahkan...

korang dh masuk ari ke 4 makcik n MrBuncit dh x contact...rindu dkt dia...korang mest tertanya kn knp kali ni makcik tulis tentang cinta2 neh...sbb nyer makcik terlalu merindui MrBuncit..terlalu sgt..mst korang kata.."baru 4 ari makcik oii...blm seminggu..." ye btl..blm sbln apatah lg setahun...tp makcik x leh nk wat per..mana je makcik pegi..makcik sll ingat kat dia..parah dh ni!!!..

pelik tp benar..bile cinta tu berbicara..

korang nk tau sejarah makcik ngan MrBuncit..(pergghh berdarah lah mata korang baca entry kali ni)...

kiteorg dh berkenalan sjk 9 tahun yg lps...lama kn...hurmm rasa nyer ade yg lg lama kot...makcik ngan dia 1 sekolah menengah..1 kelas juga ngan dia..tapi ati makcik x pnh terbukak ngan dia..
dia adalah lelaki yg paling playboy yg makcik pnh jumpe...dn dia adalah org yg sll makcik mengata dgn member...

teruk!!!...dia juga adalah ex-pakwe kwn makcik...ouchhh mcm mn lah kiteorg leh together???... ape yg makcik dgr ceta psl dia masa sekolah menengah dulu berbeza bile kite btl2 knl dia.. dulu dia adalah seorg bdk yg ter knl..kuar masuk bilik displin tp dia adalah kesayangan sekolah bile dia berjaya bawa skuad hoki sekolah kiteorg ke kebangsaan...dia juga cemerlang dlm skuad bola sepak sekolah...dats y bnyk tindakan displin dia terlepas...tp x der ar bnyk sgt kejahatan dia...dia hisap rokok kat sekolah je...

jgn bermain dgn cinta...bile makcik ceta ngan kwn sekolah..makcik kata "makcik just nk suke2 je ngan dia..x kn jatuh cinta glew2 pny ar..." dats a bad word yg pnh muncul dlm kamus idup makcik...tersalah langkah dn tersalah startegi...akhirnye makcik terperangkap dlm jerat sendiri..perlahan-lahan..ati makin suke dn makin jatuh cinta pd dia....i wonder how???

makcik start ngan MrBuncit pd thn lps..selepas 8 thn berlalu dgn membazirnyer..barulah kiteorg buat keputusan tuk berkapel...

sakitnyer terluka...dlm kite bercinta mst lah ade psg surut kn..bile kite bahgia..bahgia sgt2...bile kite bergaduh..sengsara sgt2...dats y bile makcik dgr lagu kat blog neh..rasa cam sedih sgt...sbb hbgn makcik ngan dia..lebih kurang mcm lagu neh...segalanye kemungkinan..

" Ya Allah hambaMu memohon kepadaMu...
berikanlah segala kekuatan atas segala qada dan qadar Mu dlm perhubungan hambaMu ini..
restuilah perhubungan kami kejalan yg halal bgMu..
bukakan lah pintu2 ati setiap insan utk menerima dan kekurangan diri hambaMu ini dn pasagannya.. Amiiin"

1 comments:

aein on August 15, 2010 at 7:43 PM said...

mmg sakit pn..lau aein 4 hari dia ilang, alamt nye berendam air mata la..huhuhu..
lyd..rindu lyd jugak..ahak..tiba2 mengong...

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....