Monday, August 2, 2010

luka hati yg berdarah-darah

lyd rasa dh sebulan lebih jiwang glew...sakit dalam berchenta lain dr sakit ati bile kite dilukai member kite kn...

tetiba bile lyd dgr lagu ain ni..bertambah parah lak sengsara kat jiwa...mungkin korang tak tau nape lyd jiwang mcm ni tp member2 yg rapat yg tau..thanks coz korang still maintain ade kat cc lyd...

so k....makcik dh melalut..aleh hai...ni yg makcik malas nk dgr lagu jiwang ni..cheerup syg!!!..

k lah bagaimana pn makcik nk posting gak lirik lagu dia..sbb mungkin korang x tau ape yg berlaku in my life...dgn lirik lagu ni..maybe korang leh phm sikit2 kot...



Aku menyayangi mu
Dengan tulus dan jujur
Tapi ku rasa kau tidak

Kita makin terpisah
Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi
Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi
Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi..

Kita makin terpisah
Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi
Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi
Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi..



0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....