Monday, October 11, 2010

follower ku yg ke 60!!!

adehhhh....aduuuuhhh...ouwwww...

perghh glew..mcm2 bunyik aku buat dkt blog ni kn..heheheh
sbr jelah pd korang2 yg baca ok...

ari ni...makcik kurang bercakap sikit k..
pssttt gusi ku bengkak tiba2..
aduh...merana tau..(akibat mkn gula2 bnyk sgt..pdm dek muke den..)

kalo effect gigi dn gusi x per..
ini dgn pipi ku yg comel bertambah tembam..owuhhh..napelah..
x per yunk..besok2 kite g jumpe doktor MdmHaslina yer...sbrlah..

dah2 lain nk ditulis lain pulak yg kuar....

aaa terduduk nyer makcik dpn lappy ni sbb nk tulis pasal follower ku yg ke 60...
terimakasih kerana mencukupkan korum ke 60..hehehehe

korang nk tau sape x?....
ok2 makcik nk countdown ni..dr blog yg ke 51 until 60..standby..

51. HanisAzla
(sory x dpt nk link kn sbb owner ni dia x menglinkkn dinyer blog k...nnt makcik try cr)

52.AiShiTeru
(mksd dia ilove u kn2...hehehe..kalo mcm tu makcik nk asikrimsatu...hehehe...)

53. 13Pedang
(kalo korang x der pisau..pinjam lah kat pedang ni...tajam lagi cepat wat keje..heheh...)

54. MomScha
(aaa..jgn slh sangka bkn scha al-yahya tu k...ni scha lain tp sama cantik gak tau...walaupn dh kawen ank sorang tp still maintain cantik...korang blh lawan?..hehehe..jgn mrh kak..gurau jew)

55. NoormalizaAwal..
(x dpt dikenal pasti)

56. AkuAnakPahang
(blogger ni mmg ank sejati Pahang k...btl lyd x tipu...1st time gak makcik tau bhs Pahang..heheh)...

57. LydiaMiza
(peeewiiit nama kite lebih kurang sama tp nama makcik LydiaQuzainie...hehehe..ok sblm ape2 makcik nk g tau...makcik x dpt lah bukak blog akak ni..x tau nape...blh x korang try link ni...kalo blh bukak g tau lyd blh?...)

58. Noorizati_86
(x dpt di detect...)

59. TellingYouThis
(sorang pompuan dan mungkin juga sorang pelajar...)

dn no ini lah yg korang nnt kn juga kn2..
hahaha..

makcik suke nama si blogger ni...bile ingat jew rasa lapar..owww...hahaha..
sedap didengar bile time2 ujan..dpt lak tu imagine air kopi..heheheh..
jgn mara aaa...
ok lah insan yg bertuah dpt pegang no 60 ini adalah..

60. SiBiskut
(aaaa...kejantinaan si biskut ni lyd x berape pasti tp based on gmbr yg dia suruh tgk tuh..dia adelah...korang tgk sendiri lah yer kat blog dia...hehehe).

dn ptg td bertambah lg 1 blogger yg ke 61...nama blog dia adalah MiezaYangSukaMakan...
mcm ni makcik leh ajak g mkn2 nnt..heheh...

dan dekat sini d mention kn..

TERIMA KASIH PADA KORANG YG SUDI MENGADD BLOG YG MERAPU MERABAN NI...

jd meh ler kite cr kwn2 lagi...utk mengerat kan persaudaraan antara blog...hehehhe





2 comments:

si biskut on October 12, 2010 at 8:10 AM said...

ouch!hehe..glamer jap aku.thanx sgt2!!!entry nie akan ku kenang.

LYD a.k.a Makcik on October 12, 2010 at 5:05 PM said...

@si biskut-- terima kasih terus kan menonton/membaca blog yg x seberape ni ok...eheheheh

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....