Saturday, December 25, 2010

ape ceta ni beb!!!

oyeahhh..ari cuti yg paling pjg buat aku..
walaupn br sehari..heheheh
borink glew weiiii...
aku dh 2 3 kali bgn tido ari ni...

yg paling x tahan setiap kali aku tido dlm mimpi aku gerenti mimpi bekas kekasih aku ni...
aduhaiii diri,....dh lama dh ko putus dgn dia..
jgn lah dok pikir dn mimpi kn dia lg...

korang tau x?
akus kunk tgh anti glew dgn satu negeri ni...
bkn aku anti sbb apew....
jgn slh fhm k...
aku suke kedamaian negeri dia..
dgn sultan dia yg suka bergaul dgn rakyat2 dia..

tp disbbkn 1 hal..
telah mengspoil kn mood aku nk lepak kat negeri ni..

owhhhh yer!!! dak yg telah merampas kekasih ku asal dr negeri J
dn dr dearah K...

owhhhh dn yg buat aku bertambah sakit ati lg tu..
dak tuh sungguh kurang ajar btl..
ade ke ptt kate aku ni rampas pak we dia..

"ohhh wahai budak~~~ tahu kah kau aku dgn dia dh 9 thn!!!..
dn aku bkn merampas malahan aku bg dkt ko!!!..ambik lah x teringin pn ngan dia..bluek!!"

geram aku..dn buat aku bertambah anti lg bile...
tiap2 bln dn minggu aku kena menggadap projek dkt negeri J ni..
dn di daerah itu..
"aisshhhh bos aku ni x der tmpt lain ke nk cr projek!!"

dn yg bertambah pening pale aku nk lari dr bygn negeri itu bile...
traffic flow aku di letakkn under negeri itu juga....
"tolonglah wahai penjaga traffic light...aku ni org nergeri 9...
x der kena mengena pn dgn negeri tu..kalo nk ltk..ltk lah dlm negeri M!"

jd apa ptt aku buat ni...ltk jwtn??..lari dr berblog!!...
owh x mungkin ini semua...x per akn ku rempuh benda ni semua..
bersiap sedia lah wahai semua masalah ni...akn ku hapuskn dgn segera!!!!...

0 comments:

 

Blog Archive

hari istimewaku

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

kad raya

suara hatiku

klik-klik

Blogku lg

misscomot....